Läs Simona Ahrnstedts böcker i rätt ordning!


I vilken ordning ska jag läsa Simona Ahrnstedts böcker? Här hittar du ordningen på böckerna! 

Simona Ahrnstedt är Sveriges första och största romanceförfattare. Hon har sålt över 800 000 böcker i Sverige. Hennes romaner har sålts till 23 länder, bland annat till USA, Tyskland och England. 


Opposites attract

I denna bokserie är böcker fristående. Men vi rekommenderar att läsa de i rätt ordning, för bästa läsupplevelse. 

1. Allt eller inget, 2017

Lexia Vikander älskar sitt jobb. Hon är copywriter på en reklambyrå. Men hon känner att hon inte riktigt passar in. Hon ser inte ut som alla andra kvinnor i reklamvärlden. Hon är inte pinnsmal och kalorifixerad. Nu har det blivit stökigt på jobbet. Det ryktas om att flera ska få sparken när den nya ägaren tar över. Hon går till baren för att trösta sig. Ingen flörtar med henne och hon känner sig misslyckad. Plötsligt sätter sig den snyggaste mannen hon sett bredvid henne, Adam. Adam Nylund är VD och en värsting från förorten. Han har kommit till Stockholm för att rensa upp bolagets nyköpta byrå. Han ska bara fokusera på business. Men det är något speciellt med kvinnan som sitter i baren. 

På måndagen möts de igen. Men denna gång på deras jobb. Lexias nya chef är Adam. Adam som hon nyligen kysst och kräkts över hans skor. 

Köp boken på Adlibris eller Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.

 

2. Bara lite till, 2019

Stella Wallin har förlorat allt på bara ett dygn. Hon är strandsatt på landet, pank, hungrig och vilsen. Det finns bara ett ställe som kan slicka hennes sår. Ett kallt och smutsigt torp. Stella, en citytjej är omgiven av getter, sura tonåringar och en självgod ekobonde. Hon dras in i konflikter i den lilla orten. Hon börjar leta efter ledtrådar om sitt förflutna. Vem var egentligen hennes mamma? Och vem är hennes okända pappa? 

Köp boken på Adlibris eller Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.

 

3. Med hjärtat som insats, 2020

En tid när Dessie och Sam var unga älskade de varandra otroligt mycket. Men under en fest krossades deras båda hjärtan och ingen av dem har kommit över sveken och lögnerna. Det har nu gått 15 år och Dessie är säkerhetsexpert med erfarenhet från kris. Samtidigt som hon har en hög position på sitt jobb, kämpar hon med personlig trauma som kan förgöra henne. 

Sam, en förortsgrabb som alla visste hans framtid, blev driven av Dessies svek. Han har skapat ett framgångsrikt hotellimperium. Men när han får ett mordhot riktat mot sig, behöver han en livvakt - Dessie. När deras blickar möts, vet de direkt vad som gäller. De spelar med hjärtat som insats. 

Köp boken på Adlibris eller Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.

 


Serien De la Grip 

 

1. En enda natt, 2014

Natalia De la Grip är en av finansvärldens unga supertalanger. Som kvinna, född in i överklass och rikedom, förväntas hon mest intressera sig för mode och inredning. Men Natalia har alltid gått sin egen väg. Envist och stenhårt arbetar hon för sitt mål: att få fadern, patriarken, att se och erkänna hennes kompetens och ge henne en plats i familjeföretagets styrelse.David Hammar är en uppkomling och finansvärldens meste bad boy. Trots sin arbetarklassbakgrund har han lyckats bli en av Sveriges rikaste riskkapitalister. Han är lika beundrad som avskydd och dessutom känd för sina glamorösa kärleksaffärer. På grund av händelser i det förflutna är han ute efter hämnd på familjen De la Grip. Kanske kan han komma åt dem via dottern, Natalia? När David bjuder ut Natalia på lunch blir hon både nyfiken och vaksam. Hon vet att männen i hennes familj hatar honom, men undrar varför. Hon vet också att David dejtar filmstjärnor och prinsessor, inte alldagliga finanskvinnor. Lunchen blir oväntat trevlig och mot sin vilja dras de till varandra. Attraktionen som uppstår leder så småningom till en natt ingen av dem kan glömma. Båda är tagna av kemin dem emellan, men de intalar sig själva att det aldrig kan bli något. Relationen är fullkomligt otänkbar, de är fiender, det var bara en enda natt. Eller?

Köp boken på Adlibris eller Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.

 

2. En enda hemlighet, 2015

En enda hemlighet är en ny bladvändarroman om starka kvinnor, het passion och de hemligheter vi alla döljer. Trettioåriga fältläkaren Isobel Sørensen har sett allt. Vilken katastrofsituation hon än placeras i behåller hon sitt lugn, sin kyla och sin kompetens. Men när hon får reda på att hennes skötebarn, den ideella organisationen Medpax, har problem förlorar hon fattningen. Någon har strypt pengaflödet och det verkar vara personligt. Alexander De la Grip, yngste sonen i Sveriges mesta adelsfamilj, är en omoralisk jetsetprins känd för två saker: sitt utseende och sina kvinnohistorier. Nätterna ägnas åt att festa och ligga, för om han aldrig stannar upp så kommer kanske den fruktansvärda tomheten inte att hinna ikapp honom. När Alexander, tämligen bakfull, träffar den ursinniga men vackra läkaren bestämmer han sig omedelbart. Isobel ska bli hans nästa erövring och det till vilket pris som helst. Isobel är van vid mäns uppvaktning och räknar med att kunna hantera mannen som har det Medpax så desperat behöver: obegränsat med pengar. Men folk är inte alltid vad de verkar vara, och när Alexander och Isobel obönhörligt dras till varandra tvingas de ompröva allt de trodde var sant. Frågan är om Isobel, efter att en gång ha sårats djupt, någonsin kommer att våga berätta sin hemlighet?

Köp boken på Adlibris eller Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.

 

3. En enda risk, 2016

Om två människor som är varandras motpoler men förs samman av ödet i ett vintrigt Norrbotten.Ambra Vinter är journalist på Sveriges största kvällstidning. Knivskarp, kaxig och idealistisk. Dagarna före jul skickas hon ut på ett jobb som ingen annan vill ha. Till kylan, snön och det eviga mörkret i Kiruna. En stad som väcker upp plågsamma minnen från hennes förflutna.Tom Lexington är före detta elitsoldat. Efter att ha överlevt en helikopterkrasch och fångenskap har han isolerat sig i skogen i Norrbotten. Traumatiserad och sviken har han bara ett mål: att vinna tillbaka kvinnan han förlorat till en annan. Slumpen för två sårade personer i varandras väg. Medan Ambra arbetar med att slutföra sitt uppdrag och Tom försöker finna en mening med tillvaron, uppstår en oväntad attraktion. Mot bakgrund av polarnätter och norrsken ställs frågan på sin spets: kan man älska någon som man inte litar på?

Köp boken på Adlibris eller Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.

 


 

Serien Slottet Wadenstierna

 

1. Överenskommelser, 2011

Det är i december 1880 på Operan de möts för första gången. Hon — Beatrice Löwenström som bor med sin farbrors familj och som lever ett hårt hållet konventionellt borgarliv. Han — karismatiske Seth Hammerstaal, stadens mest omtalade ungkarl, en av Sveriges rikaste män som aldrig har levt sitt liv efter någon regelbok.Efter den kvällen tycks de ständigt korsa varandras vägar i Stockholms societet. Seth fascineras av Beatrices intelligens, frispråkighet och hon liknar ingen annan kvinna han tidigare mött. Det dröjer inte länge förrän Beatrice och Seth inser att de är involverade i en mycket komplicerad men passionerad romans.Men det finns planer och överenskommelser som personer i Beatrices närhet har avtalat — planer som varken innefattar frihet, lycka eller Seth...

Köp boken på Adlibris eller Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.

 

2. Betvingande, 2012

Sverige 1349. Illiana Henriksdotter, en intelligent ung kvinna av börd, skicklig på alla de örter som helar och dödar. Markus Järv, räddad från död och tortyr som barn och trasig som vuxen. Riddare och kungens närmaste man. Olika som natt och dag kan de bara enas om en sak: de vill inte veta av varandra. Men ödet vill något annat och de tvingas ut på en resa fylld av mod, åtrå och en fiende ur det förflutna. 

Köp boken på Adlibris eller Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.

 

3. De skandalösa, 2014

Erotik och dekadens i barockmiljö. Avslutande delen i trilogin om slottet Wadenstierna.En man känd för sitt depraverade liv. Greve Gabriel Gripklo har inga skrupler vare sig det gäller sex, kvinnor eller nöjen, och hans rykte är därefter.En kvinna som förlorat allt. Magdalena Swärd är en bedragen ungmö som av ekonomiska skäl tackar ja till en anställning som sällskapsdam.Ett hemligt avtalUnder några sommarveckor ska Magdalena följa med en ung bortskämd friherrinna till det mytomspunna slottet Wadenstierna. Hennes uppgift är att säkra en förlovning mellan flickan och greve Gripklo. Men ett nattligt möte får oanade konsekvenser och snart finner Magdalena och Gabriel sig indragna i en passionerad, förbjuden och alltmer skandalös romans.

Köp boken på Adlibris eller Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.