Läs Satu Rämös böcker i rätt ordning

I vilken ordning ska jag läsa Satu Rämös böcker? Här hittar du ordningen på böckerna!

 

Satu Rämö, född 7 januari 1980 i Forssa, i Finland, är en finländsk författare. Rämö flyttade till Island 2007 och började då skriva fackböcker om Island, främst resehandböcker, därefter började hon också skriva romaner, främst kriminallitteratur. Rämö bor med man och barn i Ísafjörður på nordvästra Island.


 

Hildur serien

 

1. Hildur

Island möter Finland i en ny, bästsäljande deckarserie av Satu Rämö!

 

Hildur Rúnarsdóttir är chefen för enheten för försvunna barn på Island. I ett försök att glömma sin traumatiska barndom varvar hon utredningsarbetet med att surfa på Islands kyliga vågor. Dessutom har hon en gåva som sätter henne i en klass för sig – förmågan att känna när tragedier närmar sig. Hör det samman med det som inträffade för 25 år sedan?

 

Till sin hjälp har hon Jakob Johanson, en polis som reser från Finland för att samarbeta med Hildur. När Jakob inte jobbar stickar han isländska tröjor. Enligt honom är stickning precis som livet självt: Förutsägbart, men kaotiskt.

 

I berättelsens början sker en lavin i Västfjordarna, och en man hittas död i ruinerna av ett hus. Men det är inte lavinen som har satt punkt för hans liv – man upptäcker att han har ett snitt i halsen. Hildur och Jakob tvingas snabbt inse att det förtrollande landskapet döljer mörka hemligheter. De måste kämpa för att försöka lösa gåtan innan mördaren slår till igen.

Läs boken på Adlibris eller Bokus. Eller lyssna på den via Bookbeat, Nextory eller Storytel.