Läs Rebecca Yarros böcker i rätt ordning

I vilken ordning ska jag läsa Rebecca Yarros böcker? Här hittar du ordningen på böckerna

 

Rebecca Yarros är en amerikansk författare. Hon är mest känd för fantasybokserien Empyrean, som kommer att anpassas till en tv-serie med Amazon; Yarros kommer att fungera som en icke-skrivande exekutiv producent. Yarros tog examen från Troy University, där hon studerade europeisk historia och engelska.


 

Empyrén serien

 

1. Fourth wing

2023 års mest älskade romantiska fantasy äntligen på svenska! Innehåller ej tidigare utgivet extramaterial!

 

Tjugoåriga Violet Sorrengail hade framtiden utstakad och skulle tillbringa sina sista studieår bland böcker. Violets mycket stränga mamma, tillika rektor på elitskolan Basgiath, har andra planer och beordrar henne att bli drakryttare i stället – den tuffaste utbildningen på skolan. Plötsligt befinner sig Violet i en våldsam värld där döden är ett felsteg bort. Dessutom skaffar hon sig hämndlystna fiender som kliver över lik – bokstavligt talat – för att klättra i hierarkin. Den värsta av dem alla är Xaden Riorson, den mest skoningslösa eleven på hela skolan.

 

Välkommen till Basgiaths brutala och elitistiska värld, där varje dag kan bli din sista.

Läs boken på Adlibris eller Bokus. Eller lyssna på den via Bookbeat, Nextory eller Storytel.

 

2. Iron flame

UPPFÖLJAREN till 2023 års mest älskade romantiska fantasy!

 

Violet Sorrengails nya liv som drakryttare är mer utmanande än hon någonsin kunnat föreställa sig. Alla förväntade sig att hon skulle dö första året på skolan – hon själv också. Inte nog med att undervisningen är brutal och krävande – hon har dessutom fiender som gärna ser henne död. Med list och envetenhet överlever de utmaningar hon ställs inför och plötsligt har hon inte bara en, utan två drakar att handskas med.

 

Samtidigt som Violet försöker navigera i det kaos som är hennes nya vardag, pågår ett krig utanför skolans tjocka murar som närmar sig Basgiath med stormsteg. Allianser skapas, liv förloras, förrädare blir bundsförvanter. Snart upptäcker Violet att mäktiga personer inom Basgiath döljer en fruktansvärd hemlighet.

Läs boken på Adlibris eller Bokus. Eller lyssna på den via Bookbeat, Nextory eller Storytel.