Läs Lina Arvidssons böcker i rätt ordning

I vilken ordning ska jag läsa Lina Arvidssons böcker? Här hittar du ordningen på böckerna.

Lina Arvidsson, född 1981 i Västra Karup, är en svensk författare och skrivpedagog. Hon har varit verksam som författare av ungdomsböcker och erotisk litteratur, liksom som estradpoet. Arvidsson debuterade 2012 med barn- och ungdomsromanen Det borde finnas regler.


 

Hälsingemorden serien

 

1. Mörka vrår

Annie Ädel arbetar som väktare i Stockholm och drömmer om att komma in på polishögskolan medan hon trängs med pojkvännen Wille i en etta i ytterförort. När de får erbjudandet att ta över Willes barndomshem, det enorma och vackra Djupänge i Hälsinglands skogar, tackar de ja. Flytten skulle innebära en chans för dem att börja sitt gemensamma liv på allvar och de gläds åt att smida planer inför framtiden.  

Men Annie märker snart att huset ruvar på mörka hemligheter. Varför är Willes mamma så tyst? Vart tar Wille vägen om kvällarna? Och vem är barndomsvännen som han tycks vilja undvika till varje pris?  

Konflikter stiger till ytan i takt med att det förflutnas spöken gör sig påminda och tillvaron känns med ens allt annat än idyllisk. Alltmedan höstens mörker tätnar finner sig Annie ute på djupt vatten.  

Mörka vrår är den första boken i serien om väktaren Annie Ädel.

Läs boken på Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.