Läs Kate Rhodes böcker i rätt ordning

I vilken ordning ska jag läsa Kate Rhodes böcker? Här hittar du ordningen på böckerna.

 

Kate Rhodes är en brittisk poet och romanförfattare. 1993 avslutade hon en Ph.D. på Tennessee Williams arbete vid University of Essex, och har arbetat som engelsklärare på en gymnasieskola och som universitetslektor. 2004 beviljades hon ett stipendium av Hawthornden Literary Institute.


 

Ben Kitto serien

 

1. Dödens vik

Kriminalkommissarie Ben Kitto behöver en andra chans i livet. Efter många år som polis i London har en särskild händelse kommit honom in på skinnet. Han vill helst säga upp sig, men chefen beordrar honom att ta en tre månader lång semester.

 

Tillsammans med sin älskade hund Shadow beger han sig till Bryher, en del av ögruppen Scilly Islands, utanför Cornwalls dramatiska kust. Ben växte upp här, och känner de flesta i befolkningen.

Men snart hittas sextonåriga Laura Trescothick död på stranden i Hell Bay, samtidigt som en storm lamslår ön. Och i och med att inga färjor närmat sig ön på flera dagar, förstår Ben att mördaren fortfarande befinner sig i närheten …

 

Dödens vik är första delen i Kate Rhodes brittiska deckarserie om Ben Kitto och hans hund. Det här är atmosfärisk och spännande deckarläsning, perfekt för läsare som älskar Ann Cleeves och Elly Griffiths.

Läs boken på Adlibris eller Bokus. Eller lyssna på den via Bookbeat, Nextory eller Storytel.