Läs Katarina Wilks böcker i rätt ordning

I vilken ordning ska jag läsa Katarina Wilksböcker?  Här hittar du ordningen på böckerna!

Katarina Wilk

Allra mest är hon känd för sin populärmedicinska bok På väg in i väggen eller bara i förklimakteriet? som är översatt till sju språk och omtalats i flera medier internationellt.

Tidigare har Katarina har även utkommit med två skönlitterära titlar, varav den ena med titeln #walkwithme nominerades i Storytel Awards 2018 för bästa ungdomsbok.


 

Den tredje dimensionen Serien

 

1. De förblindade

inspirerad av verkliga händelser djupdyker författaren in i ämnet subtil psykisk misshandel. När vi har har oturen att möta en människa med ett mörker upptäcker vi det oftast inte till en början. Och vi hinner inte springa för livet innan det är för sent ...

De förblindade är en psykologisk relationsthriller där huvudkaraktären Clara von Essen, psykolog med egen mottagning, möter galleristen Maximilian Malmström. En man med lågmäld personlighet men en magnetisk karisma.

En bit in i relationen inser Clara att hon delar en mörk hemlighet med en av sina patienter. Upptäckten leder henne ner i en djup labyrint och tvingar henne att ställa frågan till sig själv: Vem är egentligen frisk och vem är galen?  

De förblindade är första delen i trilogin Den tredje dimensionen. Redan innan utgivning väckte manuset intresse hos både svenska produktionsbolag och utländska filmagenter. 

Läs boken på Adlibris eller Bokus. Eller lyssna på den via Bookbeat, Nextory eller Storytel.