Läs Julia Chapmans böcker i rätt ordning

I vilken ordning ska jag läsa Julia Chapmans böcker? Här hittar du ordningen på böckerna!

 

Julia Chapman, författaren bakom en rad fängslande böcker, har cementerat sig som en mästare inom skrivkonsten. Med sina gripande berättelser och skarpa karaktärer har Chapman skapat en oemotståndlig värld för läsare att förlora sig i. Hennes förmåga att väva samman spänning och hjärtskärande ögonblick har gjort henne till en hyllad författare. Från mysterier till romantik har Chapman demonstrerat en imponerande bredd i sitt författarskap. Varje bok bär hennes signaturstil av noggrann research och enastående skrivande, vilket har gjort hennes verk omistliga för bokälskare världen över. Julia Chapmans böcker är ett måste för alla som söker en oslagbar kombination av intelligens och underhållning.


Döden i Yorkshire serien

1. Dimma över heden

Första delen i en spännande och charmig deckarserie, med ljuvligt brittiska karaktärer!

Samson O’Brien har blivit uppsagd från sitt jobb som polis och bestämmer sig för att flytta tillbaka till den lilla byn Bruncliffe i Yorkshire. Samtidigt som han försöker rädda sitt rykte bestämmer han sig för att starta en detektivbyrå för att få in lite pengar.

I närheten arbetar Delilah Metcalfe, som gjort sig ett namn som äktenskapsmäklare. Hon driver egen byrå, men affärerna går lite trögt för tillfället.

Samsons första uppdrag blir att utreda ett misstänkt självmord i området. Men fallet blir mer omfattande än han kunnat förutspå, och plötsligt inser Samson att fler människor bragts om livet. Och alla spår leder till Delilahs verksamhet …

Dimma över heden är den första delen i Julia Chapmans charmiga brittiska deckarserie om Samson och Delilah. Optimal läsning för alla som gillar Elly Griffiths och Louise Penny.

Läs boken på Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.

2. Mrs Shephards mysterium 

Andra delen i Julia Chapmans trivsamma och spännande Yorkshire-serie

När Mrs Shepherds knackar på dörren till detektivbyrån i Yorkshire, och berättar att hon tror att någon är på väg att mörda henne, tänker Samson O’Brian att hon bara är en förvirrad gammal tant. Men när en serie obehagliga händelser drabbar Fellside Courts ålderdomshem, inser han att det kan ligga något i Mrs Shepherds oro …

Samson förstår att han kommer behöva hjälp, och snart är den lokala äktenskapsmäklaren Delilah Metcalfe en del av utredningen. Medan vintern snöar in över Yorkshires hedar måste de tillsammans söka efter den mördare som gör att människorna på äldreboendets liv svävar i fara.

Mrs Shepherds mysterium är andra delen i Julia Chapmans charmiga mysdeckarserie Döden i Yorkshire. Härligt brittisk läsning som känns som en nopprig, varm filt en kall vinterkväll.

Läs boken på Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.