Läs Josefin Schygges böcker i rätt ordning

I vilken ordning ska jag läsa Josefin Schygges böcker? Här hittar du ordningen på böckerna!

Josefin Schygge har etablerat sig som en framstående författare med en imponerande portfölj av litterära verk. Med en unik förmåga att skapa fängslande berättelser och levande karaktärer har Schygge fängslat läsare över hela världen. Hennes skrivstil präglas av en djup förståelse för mänskliga relationer och samhällsfrågor, vilket har gjort henne till en eftertraktad röst inom den skönlitterära världen. Genom sina böcker utforskar Josefin Schygge teman som spänner från kärlek och identitet till samhällskritik, vilket gör hennes verk mångfacetterade och tankeväckande. Upplev den litterära magin med Josefin Schygge och låt hennes berättelser öppna dörrar till nya världar. Utforska hennes författarskap för en fördjupad insikt i de komplexiteter som präglar den mänskliga erfarenheten.


Visingsösviten serien

1. Allt för dig

Spännande bladvändare om utsatthet och hämnd. Malin bor på vackra Visingsö med sin man och sina två söner. Hon driver en populär blogg där hon visar upp sitt perfekta liv – för perfekt tycker en del. När Elma som lever med skyddad identitet behöver en tillfällig bostad får hon bo i Malins gårdshus. Men Elmas närvaro får Malin att känna obehag, den utsatta kvinnan påminner henne om de fasor hon själv upplevt i det förflutna. Dessutom börjar mystiska saker hända runt Malin och hennes familj – det är som om någon iakttar henne. Inbillar hon sig, eller har mannen som en gång hotade att förstöra hennes liv, mannen hon har flytt ifrån, kommit tillbaka?

Läs boken på Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.

2. Närsök

Ny rafflande spänningsroman med brännande samhällsfrågor i centrum av författaren till ”Allt för dig”. Efter en traumatisk händelse har Martina lämnat politiken och startat en gårdsbutik på vackra Visingsö där hon bor med sin man Björn och sina två barn. Utöver arbetet med odlingarna kämpar hon med relationen till den särbegåvade tonårsdottern Lilly – varför ska det vara så förtvivlat svårt att prata med dottern? En dag är Lilly plötsligt försvunnen. I ett kärr på ön hittar man hennes mobiltelefon men där upphör alla spår. Har hon rymt eller är hon kidnappad? Finns det en koppling mellan Lillys försvinnande och händelsen som fick Martina att lämna politiken? Eller ligger förklaringen ännu längre bakåt i tiden, i Martinas egen uppväxt?

Läs boken på Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.