Läs John Garpikes böcker i rätt ordning!

 

I vilken ordning ska jag läsa John Garpikes böcker? Här hittar du böckerna i rätt ordning! 

John Garpike

John Garpike är född 1977 som Johan och kommer från Stockholm. Han har magisterexamen i media och kommunikationsvetenskap och studerat innovatörsutbildning. Han har i många år varit verksam som forskningskoordinator på Högskolan i Borås. Under dessa år föddes idéerna till debutromanen Fjäder från en katt. 


Tsunamiprojektet

1. Fjäder från en katt, 2021

Du litar blint till vad du ser och upplever. Gör inte det. Visst, världen är en plats vi tror oss begripa. Vi har löst alla gåtor, våra sinnen övertygar. Lever i en tid utan mysterier? Men om hundra år anar vi sanningen. För hur förklarar vi den röda och blå månen som dykt upp på himlen? Snart nog inser vi att våra sinnen är begränsade. Och du, min vän. Du är grundlurad.
USA år 2121. Bortom monsterstäderna rör sig de övergivna. Och världens mest eftersökta person: Marisha Fowles. Senaste stöten kostade henne nästan livet. Minnet sviker henne. Inte konstigt. Värre kval väntar den som stjäl Tsunami ur regimens innersta kärna.
På flykt vänds Marishas liv upp och ner. Det enda hon tror sig säkert veta är att Tsunami är mänsklighetens enda hopp om en ljusare framtid. Eller vad är Tsunami? Ett koncentrat av mörk materia? Mörka energier i sin renaste form?

Äventyret drar in Marisha i en dramatisk jakt som utmanar både hennes verklighet och hennes inre. I en värld där regimen 9 inte skyr några medel står hoppet till en salig blandning hjältar, förenade i tron att Tsunami gör skillnad. Och måste skyddas till varje pris.

Köp boken på Adlibris eller Bokus