Läs Elin Hilderbrands böcker i rätt ordning!

 

I vilken ordning ska jag läsa Elin Hilderbrands böcker? Här hittar du böckerna i rätt ordning! 

Elin Hilderbrand 

Elin Hilderbrand är en amerikansk bästsäljande författare som kallas för "the queen of the summer beach read". Hon växte upp i Collegeville i Pennsylvania, men hon har haft en kärlekshistoria med ön Nantucket sedan 1993, där de flesta av hennes tjugotal romaner utspelar sig och där hon själv bor sedan 1998.


Nantucketserien

1. Det perfekta paret, 2019

På den amerikanska överklassens sommarparadis Nantucket råder det bröllopsfeber. Den vanliga klyftan mellan lokalbefolkningen och sommargästerna fördjupas när ön svämmas över av den förnäma familjen Winburys bröllopsgäster. Föreningen mellan Celeste, den duktiga flickan från blygsamma förhållanden, och Benji, sonen till en brittisk arvtagerska tillika deckarförfattare, ser ut att bli en extravagant affär och en fest att minnas.

Men på morgonen för den stora dagen hittas brudtärnan Merritt drunknad och med ett skärsår på foten. Plötsligt är alla misstänka. När polischef Ed Kapenesh intervjuar familj och brudfölje inser han att bröllop är minfält för familjeintriger - och att inget par är så perfekt som de ger sken av.

Köp boken på Adlibris eller Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.

 

2. En sommar att minnas, 2020

En bruten förlovning, ett förlorat äktenskap och en ny romans.

Birdie får ett samtal från sin dotter som meddelar att hon har ställt in sitt perfekta sommarbröllop med sin perfekta fästman. Men innan beskedet hinner landa kommer ännu en förödande nyhet … Birdie bestämmer sig för att ta med sig sin syster och sina två döttrar till en gammal sommarstuga på Nantucket. Men vad händer när två generationer systrar samlas under ett tak? Hemligheter avslöjas, gammal kärlek väcks till liv och ny kärlek slår rot. Det blir en sommar som systrarna sent ska glömma.

Köp boken på Adlibris eller Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.

 

3. 28 somrar, 2021

Året är 1993. Mallory Blessing har precis flyttat till Nantucket. När hennes bror kommer med sina vänner för att fira sin svensexa träffar hon Jake och attraktionen mellan dem är omedelbar. Mallory och Jake spenderar en helg tillsammans i Mallorys lilla hus vid stranden, men livet drar dem åt olika håll och deras kärlek får stå tillbaka. Innan de går skilda vägar lovar de varandra att de ska ses en gång om året – alltid under samma helg och på samma plats. Löftet är heligt för dem båda, åren går och deras unika relation fortsätter. Tills den dag då en av dem inte dyker upp. Kan kärleken verkligen övervinna allt eller är det försent?

Köp boken på Adlibris eller Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.