Läs Caroline Grimwalkers böcker i rätt ordning

I vilken ordning ska jag läsa Caroline Grimwalkers böcker? Här hittar du ordningen på böckerna

 

Caroline Raven Grimwalker, tidigare Caroline Lise-Lotte Jensen, född Bengtsson 23 mars 1978, är en svensk författare. Fram till 2015 skrev hon böcker under namnet Caroline L. Jensen.


 

Döden i december serien

 

1. Flocken, Febern, Nattevarden

VÄLKOMMEN TILL DECEMBER. STADEN DU ALDRIG LÄMNAR.

Den luttrade polisen John Wagners liv slås i spillror när frun Sara och sonen Mattias plötsligt försvinner. Spåren leder till Saras barndomstrakter, den gudsförgätna orten December, i skuggan av bergen och samhällets spelregler. Tre lik draggas i sjön utanför Johns stuga och han sugs in i ett inferno av kriminalitet där han tvingas hantera mer än bara sökandet efter sin familj. 

Ta ett djupt andetag och kliv in Caroline och Leffe Grimwalkers värld av intriger och ond bråd död i ett rasande tempo. Allt är möjligt och inget är otänkbart när kriminella krafter samlas på samma avlägsna plats och spelas ut mot varandra. I den här volymen trängs del 1-3 av succéserien Döden i December: Flocken, Febern och Nattvarden, där John Wagner och den attraktiva, och för tillfället hemlösa, psykologen Kim Cordell motvilligt tar sig an de ljusskygga individer som håller December i ett järngrepp.

Vad har Decembers mest prominenta familj att dölja när ett våldsamt gisslandrama blossar upp och vad ägnar sig den hemlighetsfulla sekten i skogen åt? John Wagner blir snart varse att mycket sker under ytan i December och att starka krafter vill att det ska förbli så.

Läs boken på Adlibris, Bokus, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.

 

2. Bergatrollet, Rivalen, Giftet

Den senaste tidens brottsvåg har dragit till sig snokande journalister till staden December och en lejd torped anländer med en djävulsk plan. Som om det inte vore nog dyker nya kriminella förmågor upp. Inte ens invånarna i stadens tjusigare kvarter eller de boende på ålderdomshemmet går längre säkra. Samtidigt ingås det oheliga allianser inom poliskåren som hotar det som ännu är gott.  

Alla spår efter John Wagners försvunna fru och son är fortfarande iskalla. Men kanske kan Saras låsta dator ge ledtrådar, bara John kan hitta någon som kan låsa upp den. Det är mycket som rör upp Kim Cordells känslor. Hennes intensiva privatspaning och egna hämndbegär är på väg att leda till ett sammanbrott.  

Välkommen till December, staden som få lämnar levande. I den här volymen samlas del 4-6 i serien Döden i December, Caroline och Leffe Grimwalkers värld. Intriger och ond bråd död levereras i ett rasande tempo.

Bergatrollet, Rivalen och Giftet tvingas våra nya favoritkaraktärer, den forna supersnuten John Wagner och den privatspanande psykologen Kim Cardell, att ta nya risker och samtidigt hantera sina egna inre demoner.  

Läs boken på Adlibris, Bokus, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.

 

3. Sparven, Experimentet, Jakten, Bortbytingen

Skitstormen rasar vidare i den gudsförgätna staden December för att snart ersättas av en kvävande dimma av skam. En brutal våldtäktsman härjar och lämnar polisen handfallen. Efter en lång tids sökande och trots en del fatala misstag av John, börjar trådarna knytas ihop. Sakta klarnar bilden över vem Döden i December egentligen är.  

Välkommen till December, staden som få lämnar levande men där mysteriet närmar sig sin lösning. Den här sprängfyllda boken levererar del 7-10 i Döden i December, Caroline och Leffe Grimwalkers succéserie som hållit ljudboksvärlden i ett järngrepp och parkerat sig på topplistorna. I Sparven, Experimentet, Jakten och Bortbytingen dras det omaka paret John Wagner, ärrad och cynisk supersnut, och Kim Cardell, stadens okonventionella psykolog, mot ondskans kärna och är själva på väg att stryka med på kuppen. Och någonstans där ute finns Johns försvunna familj, kanske närmare än han kunnat ana.  

Läs boken på Adlibris, Bokus, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.