Läs Camilla Lagerqvists böcker i rätt ordning

I vilken ordning ska jag läsa Camilla Lagerqvists böcker? Här hittar du ordningen på böckerna!

Camilla Anne Elisabeth Lagerqvist, född 26 juli 1967 i Uppsala, är en svensk författare av ungdomsböcker och romaner. Hon är utbildad journalist på Poppius journalistskola. Hennes första ungdomsbok Det brinner i mitt huvud handlar om en pojke som har ADHD.


 

Detektiv Tillman serien

1. Det hemliga sällskapet

Ett hemligt sällskap vars medlemmar är beredda att gå över lik för att se till att ingen avslöjar deras hemligheter, en mystisk man som kanske är polisinformatör och kvinnor som slåss för jämställdhet. Det här är första delen i en mysig spänningsserie som utspelar sig under 1920-talet där tre kvinnor bildar en oväntad allians för att hjälpas åt att lösa brott.

 

Året är 1920 och den unga Ester Tillman är nybliven änka i Uppsala. Äktenskapet var olyckligt och äntligen är hon fri att styra över sitt liv. Hon har en dröm om att arbeta som privatdetektiv, men vet inte om hon vågar ta steget. När hon följer med sin mamma på seans och en av deltagarna under mystiska omständigheter faller från en balkong, får Ester möjlighet att ta sig an sitt första fall.

Läs boken på Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.