Läs Anna Granlunds böcker i rätt ordning

I vilken ordning ska jag läsa Anna Granlunds böcker? Här hittar du ordningen på böckerna!

Jag har arbetat inom bok- och reklambranschen i många år och haft de flesta roller man kan ha inom båda dessa yrkesområden, men att projektleda kreativa processer och att skriva har alltid legat mig varmt om hjärtat. Jag kommer närmast från Bonnierförlagen men arbetar just nu med att kommunicera räddningstjänsten för Brandkåren Attunda norr om Stockholm.


 

K9-Hundenheten serien (medförfattare JENNY HELLDAHL)

1. Position Okänd

Hundförare Zarah Tegnér och Micke Roslundh beordras ut på en sökinsats. Två kriminellt belastade ungdomar har flytt från ett SIS-hem på Lovön i Stockholm, mitt i natten. Jakten efter pojkarna tvingar dem att ta svåra beslut som kan komma att riskera hela deras karriärer. 

Micke har en svår tid och sörjer förlusten av sin patrullhund Atlas, när han får besked om att han ska få överta en omplacerad schäferhane som heter Keegan. Samtidigt gör Zarah och hennes malinois Ceres ett fynd i skogen som kommer att få oanade konsekvenser.  

Nu är det upp till hundarna att nosa reda på sanningen.   

Position okänd är den första delen i serien om K9 Hundenheten i Stockholm. Boken dedikeras patrullhunden Keegan som nu jagar bovar och letar efter försvunna personer på de sälla jaktmarkerna.  

Läs boken på Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.