Läs Anki Edvinssons böcker i rätt ordning!

I vilken ordning ska jag läsa Anki Edvinssons böcker? Här hittar du böckerna i rätt ordning! 

Anki Edvinsson

Anki Edvinsson, född 1971, är författare, journalist och programledare. Hon bor i Umeå sedan åtta år tillbaka och har studerat krimologi på Umeå universitet. Hon debuterade som författare 2018 med deckaren Lust att döda. 2021 släpptes hennes första del av deckarserien Charlotte von Klint och Per Berg.

 


Charlotte von Klint och Per Berg

Hitills har det släppts 1 bok i serien om Charlotte von Klint och Per Berg. 

1. Snöängeln, 2021

Det är vinter och ett snötäcke ligger över Umeå. En tonårsflicka försvinner spårlöst. En pojke hoppar från en bro. En kvinna hittas mördad i sitt hem. Dessa tre tragiska händelser verkar först inte ha någon koppling. Men Charlotte von Klint och Per Berg vid Umeåpolisen börjar se tecken att allt hör samman. Narkotika. De måste snabbt hitta vem som är ansvarig för tragedierna innan fler blir drabbade. De måste även hitta den försvunna flickan - innan det är för sent. 

Läs boken på Adlibris eller Bokus. Eller lyssna på den via Bookbeat eller Nextory

 

2. Sjöjungfrun

En hemlös kvinna hittas brutalt mördad i Umeälven. Poliserna Charlotte von Klint och Per Berg kopplas på fallet och en intensiv jakt på mördaren inleds. Allt förändras i ett slag när en ung man ställer sig på Rådhustorget med en bombväst. Hänger händelserna samman på något vis? Per och Charlotte inser att de måste agera snabbt för att få stopp på det accelererande våldet som drabbat staden.

Samtidigt tampas Per med sjukdom i familjen och Charlotte ser sin nyfunna trygghet rämna när en gammal bekantskap dyker upp på polisstationen. Det är bäddat för konflikter, men trots sina olikheter och privata problem är de båda poliserna ett oslagbart team.

Efter succén med Snöängeln – över 100 000 sålda exemplar – återkommer Anki Edvinsson med en fartfylld och uppslukande kriminalroman där radarparet Charlotte von Klint och Per Berg ställs inför sitt hittills svåraste fall.

Läs boken på Adlibris eller Bokus. Eller lyssna på den via Bookbeat eller Nextory