Läs Ana Huangs böcker i rätt ordning

I vilken ordning ska jag läsa Ana Huangs böcker? Här hittar du ordningen på böckerna!

 

Ana Huang är en #1 New York Times, Sunday Times, Wall Street Journal, USA Today och #1 Amazon bästsäljande författare. Mest känd för sin Twisted-serie, skriver hon inom genrerna New Adult och samtida romantik med ljuvligt alfa-hjältar, starka hjältinnor och gott om passion, ångest och svärta.

Hennes böcker har översatts till över två dussin språk och har presenterats i medier som NPR, Cosmopolitan, Financial Times och Glamour UK.

Som en självutnämnd reseentusiast älskar hon att inkludera vackra destinationer i sina berättelser och kommer aldrig att säga nej till en god chai latte.


 

Twisted serien,

 

1. Twisted love

Han har ett hjärta av is men för henne skulle han kunna bränna ner världen.

Alex Volkov är en djävul med änglalikt ansikte som förbannats med ett förflutet han inte kan fly ifrån. Driven av en tragedi, som har hemsökt honom hela livet, lämnar hans hänsynslösa jakt på framgång och hämnd inget utrymme för känslor.

Fotostudenten Ava Chen bor ihop med sin bästa vän Jules och är en fri själ fängslad av mardrömmar från en barndom hon inte minns. Men sitt trasiga förflutna till trots har hon aldrig upphört att se världens skönhet, inklusive hjärtat bakom den iskalla fasaden hos en man hon inte borde vilja ha: sin brors bästa vän. Alex och Avas kärlek borde aldrig ha fått hända men när den gör det släpper den lös hemligheter som kan förgöra dem båda och allt de har kärt.

Ana Huangs romancetitlar, som främst riktar sig mot unga kvinnor är fyllda av heroiska män och starka hjältinnor. Boksidorna ångar av het kärlek, ångest och känslostormar.

Läs boken på Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.

 

2. Twisted Games

Han kan inte få henne men han tar henne ändå

Rhys Larsen är livvakt. Stoisk. Grubblande och arrogant. Två regler gäller för hans liv och arbete: Skydda klienterna till varje pris, och låt aldrig känslorna komma i vägen. Rhys har hållit sig till de reglerna fram tills att han möter Bridget Hans förbjudna frukt, hans mörkaste fantasi. Bridget von Ascheberg är prinsessa och tronarvinge. Tyngd av plikt men full av längtan. Hon trånar efter den enda man hon inte kan få. Mannen som ska skydda henne. Mannen som kommer att bli hennes undergång.

För första gången släpps Tik Tok-sensationen Twisted på svenska. Twisted Games är den andra boken i Ana Huangs serie som har legat överst på topplistorna världen över sedan 2021.

Läs boken på Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.

 

3. Twisted Hate

Han hatar henne nästan lika intensivt som han vill ha henne

Stilig, kaxig och snart nyutexaminerad läkare.­­ Josh Chen har aldrig stött på en kvinna han inte kunnat charma, förutom den skitstöriga Jules Ambrose. Den vackra rödtotten har irriterat honom ända sedan de träffades för första gången, men hon tar också upp merparten av hans tankar på ett sätt som ingen annan kvinna någonsin gjort förut.

Det ömsesidiga agget dras till sin spets en oförglömlig kväll när han kommer med förslag för att slå henne ur tankarna en gång för alla: de kan vara fiender med fördelar, om de bara följer några enkla regler. Ingen svartsjuka. Inga krav. Och absolut inga känslor.

Jules Ambrose är en extrovert och ambitiös före detta festprisse som fokuserar på en enda sak: att bli advokat. Det sista hon behöver i livet är att befatta sig med en läkare som är ytterst olidlig och det kvittar hur snygg han än är. Men ju mer hon lär känna honom, desto mer inser hon att det finns under ytan hos mannen hon hatat så länge. Hennes bästa väns bror. Hennes ärkefiende. Hennes enda räddning. De är en ohelig kombo, och när deras mörka förflutna kommer ikapp dem måste de ta itu med sanningar som antingen kan rädda dem eller förstöra allt de har jobbat så hårt för.

Ana Huang har toppat försäljningslistorna i USA och tar nu resten av världen med storm. Hennes TikTok-hashtag #twistedseries har över 800 miljoner visningar.

Läs boken på Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.

 

4. Twisted Lies

Han skulle göra vad som helst för att få henne till och med ljuga

 

Charmig, dödlig och smart nog att dölja det Christian Harper är ett monster, utklädd i en skräddarsydd gentlemannakostym. Moral och kärlek står inte högt i kurs hos honom, men han måste erkänna att han känner sig dragen till kvinnan som bor precis under honom. Det är henne han tänker på, den enda gåtan han inte tyckas kunna lösa. När han får chansen att komma henne närmare bryter han mot sina egna regler för att erbjuda henne något hon inte kan säga nej till.

Varje monster har sin akilleshäl, och hon är hans. Hans besatthet. Hans beroende. Hans enda undantag. Gullig, blyg och introvert, trots att hon är en känd influencer. Stella Alonso är en romantiker som håller sitt hjärta i ett järngrepp. Med sina två jobb har har knappast tid eller lust för ett förhållande. Men när ett hot från hennes förflutna driver henne till den farligaste mannen hon någonsin har träffat, är hon frestad att låta sig själv känna något för första gången på väldigt länge. Trots Christians svala läggning får han henne att känna sig som jordens mittpunkt. Passionerad. Skyddad. Innerligt begärd.

De har en förvriden kärlek, fylld av hemligheter och lögner och när sanningen äntligen kommer i dager, hotar den att förstöra allt.

Läs boken på Adlibris, Bokus, Akademibokhandeln, Bokbörsen, Bokoutlet.

Lyssna på den som ljudbok via Bookbeat, Nextory, Storytel, Bokusplay.