Läs Sara H Olssons böcker i rätt ordning! | www.bokordning.se

Läs Sara H Olssons böcker i rätt ordning!

I vilken ordning ska jag läsa Sara H Olssons böcker? Här hittar du böckerna i rätt ordning! 

Sara H Olsson

Sara H Olsson, född 1979 är en svensk författare och feelgood-drottning. Hennes böcker är "hängmatteromaner" med hög igenkänningfaktor. Böckerna utspelar sig i fiktiva småstadsorter. Böckerna kryllar av klychor och sterotyper med humor. 

 

Hallavik 

1. Du glädjerika sköna, 2017

Nina har ett rätt bra liv. Hon lever lyxigt med en obegränsad budget i huvudstaden. Hon har en man som avgudar henne och en älskare på sidan om. Hennes liv flyter på tills ett snedsteg förändrar hennes liv. Nina flyttar tillbaka till sin hemstad Hallavik till sin mamma och hennes fru. Hennes liv vänds upp och ner och helt plötsligt är det rätt uselt. Tills hon träffar Johanna. Johanna är en vild och frigjord kock som trivs med sig själv. Hon är jordnära och självständing och roar sig med yngre killar och gör allt för att slippa nya grannar. Du glädjerika sköna är en humoristisk, lättsam och spännande roman med kärlek, svek och sex. 

Köp boken på Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory

 

2. O helga natt, 2017

Det är snart jul och en ny fas i det lättsamma livet i Hallavik för Nina Becker och Johanna Seger. Nina bjuder in till glöggfest för att fira sin återkomst. Hon ser fram emot en flirtig kväll med vänner och nya bekantskaper. Men Nina vet inte hur hon ska reagera när ett bekant ansikte dyker upp på festen. Johanna kan inte släppa sin personliga problem, vilket slutar med att hon firar lite för mycket och hamnar i en intim situation med fel man. 

Köp boken på Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.

 

3. Livet är en fest, 2019

Klarne Karlsson är en äldre ungkarl som kör flakmoped och har åsikter om allt i världen. Han bor i det lilla samhället Hellvetet. När hans grannhus blir till salu och de nya ägarna är Nina och Johanna som vill förverkla sin dröm om att driva ett hotell, uppstår det många missförstånd. Klarne blir förtvivlad och tror de ska driva en "sexklubb för gays". Han tar hjälp av sjuttonåriga raggaren Rikard för att luska fram vad som försiggår. 

Köp boken på Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory


Gräddhyllan 

1. Klassföräldrarna, 2021

Singelmamman Malin och hemmafrun Anettes liv förvandlas till en berg-och dalbana när de väljs för klassföräldrar för årskurs fem. 

Anette är hustru till en kändisadvokat och bor på Gräddhyllan. Hon spenderar mest tid på att uppdatera sin perfekta instagram. Malin som är ensamstående till fyra barn, kämpar livspusslet och drömmer om att träffa sin drömprins. 

När de omaka paret ska baka muffins tillsammans för att finansiera barnens klassresa, visar det sig trots allt att kvinnorna har något gemensamt. De båda har hamnat i ekonomisk knipa. Anette hittar en sportväska full med hash i makens garderob och föreslår att de ska sälja specialbrownies för att snabbt hamna på banan igen. Hur svårt ska det vara? 

Köp boken på Bokus. Lyssna på den via Bookbeat eller Nextory.